Pranje Nameštaja

PRANJE NAMEŠTAJA BEOGRAD

Bez obzira da li imate decu, kućne ljubimce, česte prijatelje koji Vas posećuju ili višečlanu porodicu, činjenica je da se Vaš nameštaj prlja. Prašina, polen, klice, mrvice, hrana, mrlje, fleke, se ne mogu izbeći. Čak 80 % prašine i prljavštine iz Vašeg doma dospeva u Vaš tapaciran nameštaj i tu se zadržava. Takođe, imajući u vidu i to da Vam je nameštaj mozda i jedna od najvećih investicija u domu, stručni tim Čiste kuće će Vam pomoći u rešavanju svih problema oko čistoće i održavanja nameštaja.

Naš rad započinjemo sa preciznom analizom na licu mesta u Vašem domu utvrđivanja vrste materijala nameštaja i problematičnih područja. Zatim koristimo naše specijalno formulisano ekološko sredstvo za čišćenje nameštaja i eventualnih tvrdokornih fleka koje je dovoljno snažno da ga očisti ali takođe i dovoljno nežan da ne ošteti Vaš nameštaj i ekološki zdrav za Vašu porodicu i okruženje.

tepih servis pranje tepiha pranje namestaja tepih servis beograd pranje tepiha beograd pranje namestaja beograd cistacice spremacice besplatan prevoz dubinsko pranje tepiha dubinsko pranje dubinsko ciscenje ciscenje objekata ciscenje namestaja servis za pranje tepiha

Koristimo laboratorijski testirano hemiju nemačnog proizvođača za koju je dokazano da uklanja u proseku čak 99,1%  uobičajenih alergena u domaćinstvu iz nameštaja. Pored toga, ova sredstva u kombinaciji sa sredstvima za dezinfekciju odstranjuju u proseku 89% bakterija iz vazduha, čime se  nakon pranja nameštaja poboljšava kvalitet života u prostorijama u kojima boravite.

Takođe, možemo dodatno namirisati i zaštititi Vaš nameštaj nakon čišćenja, kao što to radimo i sa tepisima. Stručno osoblje Čiste kuće nanosi zaštitni sprej na nameštaj da stvori nevidljivu barijeru oko vlakana. To povećava otpornost na površini, prilikom nastajanja fleka na bazi vode i svakodnevnog korišćenja tapaciranog nameštaja. Možemo primeniti i preparat koji neutrališe neprijatan miris i eliminiše ga prilikom nastajanja.

tepih servis pranje tepiha pranje namestaja tepih servis beograd pranje tepiha beograd pranje namestaja beograd cistacice spremacice besplatan prevoz dubinsko pranje tepiha dubinsko pranje dubinsko ciscenje ciscenje objekata ciscenje namestaja servis za pranje tepiha

Dubinsko pranje namestaja, se pored mebliranog odnosi i na kožni. Prljavština i drugi zagađivači dospevaju na površinu ali i u pukotine i prevoje kožnog nameštaja. Za razliku od mebla, koža se vremenom suočava sa raznim izazovima kao što su gubitak vlage i mekoće. Zato ga je potrebno redovno održavati i čistiti. Stredstva za pranje nameštaja koja se mogu kupiti u radnji će Vam trenutno pomoći u čišćenju ali i trajno oštetiti kožni nameštaj.  Zato sve u vezi čistoće prepustite nama, profesionalnom servisu. Vama preostaje samo da uživate u čistoći tepiha i nameštaja pa samim tim i cele kuće-Čiste kuće.