Pranje Tepiha

PRANJE TEPIHA Beograd

Zaboravite na raznorazne hemikalije. Ne morate se više koristiti trikovima kako biste očistili Vaše tepihe. Oslonite se na naše stručnjake i spoznajte onaj osećaj zadovoljstva kada ste u čistom i svežem.

Uz timski rad, savremenu (modernu)  tehnologiju I zagarantovan kvalitet, naš tepih servis će učiniti Vaše podne prostirke mirisnim I blistavim.

Cilj nam je da našim klijentima obezbedimo čist I prijatan ambijent, mirišljavu i savršeno čistu kuću.

,, Čista kuća ” tepih servis Beograd, nudi profesionalno čišćenje tepiha, nameštaja I tvrdih podova koje odgovara  Vašim potrebama , po razumnoj ceni. Naš  tim je obučen I vrlo motivisan. Koristimo najsavremeniju opremu za čišćenje tepiha , materijale I tehnike koje osiguravaju da Vaši tepisi zadrže svoju optimalnu boju I izgled.

Naši stručnjaci će vizuelno pregledati tepih i identifikovati potencijalne trajne mrlje i dati Vam ocenu očekivanih rezultata. Naša oprema za čišćenje u kombinaciji sa jedinstvenim procesom pranja će obezbediti temeljno pranje tepiha.

Nudimo za pranje tepiha cene koje su konkurentne i obećavamo da ćemo zadovoljiti  Vaša očekivanja 100%. Takođe, “Čista kuća” tepih servis popust daje stalnim klijentima , kao i gratis pranja. Tepih servis cene određuje prema kvadraturi Vaših tepiha, što znači ukoliko je kvadratura veća, dobijate popuste na cenu pranja.

tepih servis pranje tepiha pranje namestaja tepih servis beograd pranje tepiha beograd pranje namestaja beograd cistacice spremacice besplatan prevoz dubinsko pranje tepiha dubinsko pranje dubinsko ciscenje ciscenje objekata ciscenje namestaja servis za pranje tepiha

Održavanje Vaših tepiha čistim shvatamo vrlo ozbiljno i uvek nastojimo da im “produžimo život”. Da bismo to učinili, Vaši tepisi se tretiraju na sledeći način:

– nakon preuzimanja tepiha i dovoženja u naš radni centar, vršimo precizno merenje uz obavezno fotografisanje i obaveštavanje klijenata o svim eventualnim oštećenjima i flekama koje je tepih imao pre pranja u našem servisu.

– ne poredimo se sa drugim servisima i ne tražimo sličnosti ali ono po čemu se razlikujemo je jedinstveni tresač prašine koji uklanja svu prljavštinu i nečistoću iz najdubljih slojeva tepiha, tako da ih ne morate usisavati pre nego što ih pošaljete na pranje.

– dubinsko pranje tepiha, uklanjanje mrlja, bakterija i alergena vrši se profesionalnim mašinama čije se četke prilagođavaju svakoj vrsti I debljini tepiha . Na taj način, struktura Vaših tepiha ostaje čvrsta I očuvana a površina ugodna, dugotrajno čista I dubinski istretirana.

– nakon pranja, tepisi se stavljaju u centrifuge tj. na ispiranje tepiha; veoma visok kvalitet dokazan je i postignut upravo ovom mašinom koja u potpunosti ispere svu preostalu prljavštinu i sapunicu iz tepiha, a nakon ovog postupka tepisi su gotovo suvi.

– dubinsko čišćenje tepiha najčešće ostavljamo za prolećno vreme; zašto čekati sunčane dane kada se Vaši tepisi mogu održavati čistim i suvim tokom svih meseci?

– nakon centrifugiranja, tepisi izlaze u potpunosti suvi iz komora koje su opremljene sistemima za besprekorno sušenje.

– završni tretman se sastoji od finalnog usisavanja i četkanja tepiha, a nakon toga, uz novu mašinu koju posedujemo za vezivanje tepiha, Vaši tepisi će stići profesionalno, fabrički upakovani, a ne vezani kanapom ili izlepljeni jeftinim selotejp trakama.

– poslednji korak je parfemisanje tepiha koje se vrši u zavisnosti od Vaše želje.

tepih servis pranje tepiha pranje namestaja tepih servis beograd pranje tepiha beograd pranje namestaja beograd cistacice spremacice besplatan prevoz dubinsko pranje tepiha dubinsko pranje dubinsko ciscenje ciscenje objekata ciscenje namestaja servis za pranje tepiha